A Húzd el a csíkot! elnevezésű játékom tovább folytatódik júliusban (sőt, lesz augusztusi felvonás is, de nem szaladjunk ennyire előre) Hogy hogyan is nyerheted meg képen látható táskát? Kattints a részletekért!

 

Nevezés
Küldj egy képet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, amin te szerepelsz, és bármelyik RothAniko termék. Azt is írd meg, hogy hol készült a kép (mindegy merre jársz, külföldön vagy belföldön, városban, vagy vízparton, a lényeg hogy nálad legyen a kedvenc RothAniko tárgyad).
A tárgy mezőbe írd be, hogy Játék – Húzd el a csíkot!
Ha gondolod, írj egy 1-2 mondatos figyelemfelkeltő szöveget is a képhez, hogy még többen szavazzanak rá (nem kötelező). A képeket előválogatás után feltöltöm a facebook.com/rothaniko oldalra, minden hónap végén, egy hétig tudtok majd szavazni/like-olni rájuk. A fotóitokat 2016. szeptember 4-ig várom.
Szavazás
A beérkezett képeket a facebook.com/rothaniko oldalra töltöm fel, a „ JÁTÉK - Húzd el a csíkot!„ nevű albumba. A képekhez feltöltöm beküldő nevét, az általa írt szöveget és a helyszínt is. A fényképekre lájkokkal lehet szavazni. Az adott hónapban - a szavazási idő tartama alatt-, legtöbb lájkot kapó fénykép feltöltőjét egy RothAniko Havanna nagytáskával ajándékozom meg.
Képfeltöltés időpontja és a szavazás kezdete: 2016. szeptember 5.
Lájkösszesítés időpontja és eredmény hirdetés: 2016. szeptember 12.
Nyeremények
A nyertes e-mailben értesítem. Az ajándék táskát a vidéken elő nyertesnek elpostázom, a budapestiek átvehetik személyesen a bemutatótermemben (Paloma, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16.). Szavazategyenlőség estén meghosszabbítom a szavazás időpontját 24 órával.
Jogi dolgok
A fotók beküldésével elfogadod, hogy azokat facebook.com/rothaniko oldalon közzéteszem, a neveddel együtt. A beküldött fényképeket a játékon kívül más célra nem használom fel.

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA