Ciki, nem ciki, én bizony szeretem, ha gondolnak rám! És azt sem bánom, ha ez jár valami kis meglepetéssel. Sőt, hogy tovább fokozzam: az sem hoz zavarba, ha mindez Valentin napon történik. Igen, tudom, hogy ez egy amerikai ünnep, és ha nagyon trendi akarnék lenni, akkor mondanám, hogy fúj-fúj. De az a helyzet, hogy ha amerikai, ha nem – én örülök minden olyan alkalomnak, amikor a szokásosnál egy picit jobban odafigyelünk szeretteinkre, neadjisten megajándékozzuk egymást. Természetesen nemcsak azt várom, hogy nekem kedveskedjenek, én is mindig készülök valamivel. Kíváncsiak vagytok az idei Valentin napi képemre?

A tavalyi madaras videó után az idén egy szíves-agancsos lányt festettem nektek. Fogadjátok szeretettel! Ahogy ígértem, hamarosan bővülni fog a Hónapok kollekció – és ő lesz az egyik hónap arca. Hogy melyik hónapé? Még tart a szavazás a Facebook-on, mondjátok el ti is a véleményeteket!

Nade nem ez az egyetlen ajándékom számotokra: abban is tudok nektek segíteni, hogy valami olyannal lepjétek meg szívetek választottját, amire egy hétnél tovább fog emlékezni. Persze vehettek neki csoki+virág kombót is... bombabiztos ötlet, nem mondom, de ha eggyel személyre szabottabb ajándékban gondolkodtok, van néhány javaslatom, ami egyébként egy csokor virággal is működik ;)
Ha valami apróságra vágytok, válogassatok a RothAniko kitűzők, képeslapok (küldjetek képeslapot mert az jó!), naplók, noteszek, mobiltokok közül. Ha pedig picivel komolyabbal készülnétek, szerintem megtaláljátok a tuti darabot a kis és nagy, kör és csónak alakú, ezerféle színű táskák és pénztárcák között.
Válogathattok online, vagy gyertek el személyesen a Palomába a bemutatótermembe: 1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. (az udvarban), nyitvatartás: kedd, szerda, csütörtök: 11-19 óráig, várunk titeket!
És ami a legfontosabb: szeressétek egymást, Valentin napon, és az év többi napján is!

Az a bizonyos tavalyi videó: Be my Love!

Ez pedig az idei Valentin napi képem, hogy tetszik?

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA