Aki ismer, tudja, hogy listákat írok. Mindig, mindenről. To do lista, bevásárlólista, ajándéklista, tervek lista, nyaralási lista, január 20-i lista – szóval amiről csak lehet, nekem van listám. Az a biztos! El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet életben maradni listák nélkül?! Én ragaszkodom hozzájuk, és kéjes élvezettel pipálom ki az elkészült/megvalósult/végrehajtott dolgokat. Ennek megfelelően az éves naplófogyasztásom az átlagosat asszem magasan veri – még szerencse, hogy naplókat és naptárakat (is) készítek. Mondjuk, ha egy kicsit jobban belegondolok, ez valószínűleg nem puszta szerencse... Talán inkább úgy igaz az állítás, hogy nem véletlen, hogy naptárakat és naplókat (is) készítek.

Szóval hogy ne okozzak csalódást se magamnak, se nektek, erre az évre is írtam egy listát, és ahogy ígértem az évértékelőmben, meg is osztom veletek. Én már nagyon várom, hogy elkezdhessem a pipálgatást, remélem, ti ugyanennyire várjátok a sok RothAniko újdonságot!

Webshop
Na igen, a webshop. Ez már a tavalyi listámon is rajta volt, de sajnos nem tudtam kipipálni. Őszintén szólva sokkal nagyobb falat, mint gondoltam, egy teljes évnyi munkánk már benne van, de végre a finisben vagyunk. Tavasszal indul a móka, én már nagyon várom! Amellett, hogy az online világé a jövő (oké, a jelen), kényelmes és praktikus, úgyhogy nagyon szeretem ezt a műfajt.
Tavaly tavasszal saját bemutatóterem, idén saját webshop. Megállíthatatlan fejlődés, ugye ti is érzitek?! ;)

Paloma
A listámra került a Paloma is. Lassan egy éve nyitottunk, úgyhogy ezzel kapcsolatban is kell tartani egy értékelést, és eldönteni, hogy merre tovább. Szeretném, ha ez egy igazi munkaállomássá válna, minél többet tervezek itt lenni, ennek a kereteit próbálom meghatározni. Ahogy egyre több emberrel dolgozom együtt, egyre több irányítást igényel a bemutatóterem, így időnként felmerül bennem a kérdés, hogy ez vajon nekem való feladat-e?

Több festmény
A tavalyi év inkább szólt a termékfejlesztésekről és a bemutatóteremről, úgyhogy eldöntöttem, az idén nagyobb hangsúlyt kap a festés. Rengeteg ötletem van, ami papírra kívánkozik. A Nagyvárosi Élet Kollekciót biztosan bővítem az idén is, és 3-4 csajos képet is tervezek a Hónapok Kollekcióhoz, szeretném megújítani ezt a sorozatom, csak pár régi karaktert maradna az újak mellett.

Több idő Milossal
Dolgozó nő. Khm. Aktuális téma – nálam is. Dolgozni, ugye, muszáj. Ha ráadásul saját bizniszed van, nem mehetsz el három év gyesre, hogy utána ugyanonnan folytass mindent, ahol abbahagytad. Ha a tetejébe még alkotó ember is vagy, úgysem tudsz leállni. Ez oké is, de hol a határ? Egy jó anya mennyi időt tölt munkával és mennyit a gyerekével? Lehet ezen filozofálni, de egyszer jön egy érzés, ami felülír minden racionalitást. Nálam most érkezett el az a pont, amikor biztosan tudom, hogy jóval több időt akarok a fiammal tölteni, mint például tavaly. Annyira jófej, annyira cuki és annyira vicces már most, hogy szeretnék minél többet kiélvezni ebből az időszakból. Azért ne ijedjetek meg, benneteket sem hanyagollak el, kedves vevők!

Csokis együttműködés
Tavaly mutattam nektek azokat az akvarelleket, amik egy bon-bon csomagolására kerültek. Annyira jól sikerült a közös munka, hogy 2016-ban folytatjuk az együttműködést. Mutatom majd, hogy idén mik születtek.

TITKOS projekt
A titkos projektről egyelőre annyit árulok el, hogy titkos. Cserébe nagyon izgalmas – majd ti is meglátjátok, ígérem!

Új sorozat
Nem, nem egy jó kis amerikai sit comot akarok beharangozni, hanem egy új RothAniko kollekcióról szivárogtatok ki egy kevés információt. Ahogy már megszokhattátok, színes lesz és szép, ezen kívül annyit árulok el most, hogy a kávé lesz a főszereplő benne. A többi részlettel jövök később.

Egyelőre ezek a dolgok szerepelnek (ezen) a listámon, ja és még egy, hogy ez a bejegyzés elkészüljön – de azt már pipálom is ki, óriási élvezettel:)

Ez a 2015-ös munka füzetem, év vége felé, az egyik listámmal

2016-ban melyik várost szavazzátok be a sorozatba?

Idén már festettem! Hamarosan megmutatom nektek az eredményt

Ő itt a fiam, ha velem van, egy percre sem vehetem le róla a szemem, ugye látjátok miért?

A tavalyi csokis sorozat egyike - Melbourne

Nekem ő a kedvencem ebből a sorozatból - Brisbane (be kell valljam, soha előtte nem hallottam erről a városról)

Gondolom a sorozat ezen darabját senkinek nem kell bemutatnom - Sydney

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA