Én is azok közé tartozom, akiknek nagyon fontos, hogy mindig mindenkinek olyan ajándékot találjon, aminek tényleg örül. Szinte küldetésemnek tekintem a tuti ajándék beszerzését. Már egy-két hónappal karácsony előtt elkezdek figyelni, és lecsapok minden egyes információmorzsára, ami segítségemre lehet. Nagyon élvezem a dolgot. Persze próbálom észrevétlenül tenni mindezt. (Hogy sikerül-e, arról kérdezzétek a barátaimat, családtagjaimat.)

A legjobb pillanat, amikor megszületik az ajándékötlet. A beszerzés időszaka már nem olyan izgi – kivéve, amikor a férjem egy kis meglepetéssel szolgál. Nem, nem a karácsonyi meglepetésre gondolok, amit nekem vett. Hanem arra a pillanatra, amikor a lakásba belépve lelkesen mutatja a legújabb szerzeményét. Amit most vett. Egy héttel karácsony előtt!!! Magának! És innen már nem nehéz kitalálni, hogy éppen azt, amit én akartam neki adni karácsonyi ajándék gyanánt... Ami tulajdonképpen annak a bizonyítéka, hogy ennyire jó megfigyelő vagyok, és kitaláltam a tökéletes ajándékot. De ennek az adott pillanatban nem mindig tudok örülni.
Mindenesetre ma már szemfülesebb vagyok, és egyrészt az utolsó hétre hagyom az ajándékvásárlást (ez azért betudható az egyre több munkának), másrészt pedig mindig több ötlet van a tarsolyomban.
Sőt nektek is tartogatok néhány ajándékötletet, ha elakadnátok. Késő kapcsolók figyelem! 

Mobiltok
A karácsony a nagy mobiltelefon-adományozások időszaka. Az új telefonhoz pedig kell egy új tok is. Válogassatok!

Kindle tok
Ha ti kértetek Kindle-t, akkor azért, ha ti adjátok, akkor azért fog jól jönni egy DesignByRothAniko Kindle tok

 

Naptár
Szerintem karácsony előtt senki sem vesz magának naptárat, mert sejti, hogy úgyis kap egyet. Nézzétek meg a kínálatot, és legyetek ti a naptár-ajándékozók!

Memória játék
Tudom, hogy lego-őrület, de ha valami egyedibbet szeretnél ajándékozni, ami még fejleszti is a csöppséget, jó választás lehet a memóriajátékom (amit felnőtteknek is előszeretettel ajánlok)

Pénztárca
Új év, új pénztárca – új bevételek. Legalábbis reméljük...

Táska
Táskából sosem elég, ugye? Minden szetthez kell egy színben/formába/méretben passzoló. Hidd el, ezzel nem csak te vagy így. A táska jó ajándék. Nálam pedig rengeteg fazon, minta, szín közül válogathatsz

Jelképes ajándékok
Ha csak valami apróságot szeretnél venni, akkor is nézz körül a Vörösmarty téri standomon, a WAMP-on vagy a Palomában, szerintem fogsz találni olyat, ami tetszik :)

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA