De még mennyire! Egy csomó szuper dolog történt, szakmai és magánéleti szempontból is. Bár most egy kicsit nehezen lelkesedem, mert épp a szokásos január eleji fáradtság uralkodik rajtam... de a pozitív dolgokat mindig jó felidézni, ezért – kicsit terápiás jelleggel – meg is írom, hogy hogyan alakult a 2017-es évem.

Kezdjük rögtön a végéről!
Ez még annyira közel van, hogy nem kell sokat gondolkodni.
Szilveszterkor nálunk gyűltek a külföldről hazalátogató barátnők, akiket Milos az alkalomnak megfelelően jól meg is táncoltatott. Aztán ő kidőlt, mi pedig útnak indultunk – persze csak miután megettük a házi sonkatekercseket (amiből egy, az egyik barátnőm táskájában figyelt január 2-ig, eddig tisztázatlan miért és hogyan került a táskába :)) – és hajnalig tartó Tilos Party-ztunk a Mika Tivadarban. Kicsit más zenei stílusra számítottunk, de azért így is jó volt.
Kellett ez a kis felpezsdülés, kimozdulás a karácsonyi turné után. Ahol nagyjából annyit mozogtunk, amennyi feltétlenül szükséges volt, enni viszont a szükségesnél jóval többet. Persze ez így van rendjén. Meglátogattuk az összes rokont, és ők is bennünket, szóval letudtuk az összes lehetséges vendég-vendéglátó kombinációt.
Én most a vendégeskedésben szerepeltem jobban, mert a dupla karácsonyi vásár mutatvány során eléggé a lovak közé csaptunk. Új feladat volt 2 helyszínt koordinálni, és izgi volt végigkísérni, hasonlítgatni a Vörösmarty téren lévő vásárt a “plázázással”, azaz az Allee-ban lévő karácsonyi vásárral. A két nyitás között volt 10 nap eltérés, az a kis „szabadidő” pont jól jött, hogy felkészüljek az Allee-s indulásra is. Egyébként örömmel jelentem, hogy idén sokkal, sokkal jobban ment a rákészülés, mint eddig. Ez a kijelentés pláne annak fényében nagy szó, hogy most 2 helyszínre kellett koncentrálni. Szóval egy csomó korábbi problémát sikerült kiküszöbölni, amitől sokkal könnyebben ment minden. Ami külön öröm, hogy tök jó vásározós kollégákat sikerült találnom.
Azért erre a húzósabb időszakra való rákészülést az októberi szülinapi szezon jól megalapozta. Szerintem már írtam, hogy a család ¾ részének októberben van a születésnapja, ezért minden héten legalább egy ünneplés van - ami a munka “rovására” megy.
De ha ügyes vagyok szeptemberben – és az idén ügyes voltam –, akkor októberre már sínen van a nagyker-nyomda-készítők vonal, és nagy eséllyel minden meglesz a karácsonyi szezonra.
Karácsony előtt nálam nyár van :D Szeptemberben, sőt már augusztusban is a következő évi naptárakat készítem, és a karácsonyi vásárokra állítom össze az árukészletet. Na, közvetlenül ez előtt idén a Balcsiban csobbantunk. Többször is. Mert most tényleg az az időszak van az életünkben, hogy a Balaton a legjobb nyaralóhely! Családdal, azzal nagyon. Milos imádja. De a csajokkal is. Fröccs+bringa kombó mindig tuti.
Például arra is szuper volt, hogy a Herlitz kollekcióm boltokba kerülését megünnepeljük.
A tavasz idén nálam is új dolgok születéséről szólt. A legnagyobb öröm: elkészült a DesignByRothAniko ékszerkollekció! Nagyjából az egész tavasz az ékszerek körül forgott: készítettük, fotóztunk, kampányt csináltunk nekik. Ja, és eladtuk!
Ennek levezénylésében nagy segítséget nyújtott az év elején elvégzett képzés, ahol a vizsgafeladat (üzleti terv készítése) is szorosan kapcsolódott az új termékekhez. Annyira szorosan, hogy konkrétan az ékszerkollekcióm bevezetéséhez készítettem üzleti tervet. Így közel egy év távlatából jó döntésnek bizonyult jelentkezni az oktatásra.
A másik újdonság: életem első munka-plázázása. Az Allee tavaszi vására volt az első bevásárlóközponotos megjelenésem, és nagyon jól sikerült. Egy egész más vevőközönséget ismertem meg, és amitől tartottam – hogy mit fogok 10 órán keresztül csinálni egy pláza közepén –, az is megoldódott, hihetetlenül gyorsan elrepültek azok a napok.
A harmadik nagy születés pedig a Huszárfiú világra jötte volt. A Huszárlány párért kiáltott, kénytelen voltam megadni neki, ami jár ;)
És ezzel el is érkeztünk tavaly januárhoz, amikor is elkezdődött a Nemzeti Szállóval való együttműködés. Nagyon bírom őket, jó a szálló, jó volt velük dolgozni egész évben, szívesen folytatnám idén is.
Pont olyan gyorsan értünk el ide, ahogyan ez az év (is) elszállt. Aki olvasna tovább is visszafelé, annak tudom ajánlani a tavalyi “évértékelőmet” :)
Akinek ennyi elég most, azt útjára engedem, és hamarosan jelentkezem a 2018-as tervekkel. Addig nézelődjetek a webshopban vagy a Palomában, hiszen nyakunkon a Valentin nap, amit szorosan követ a március 15-e! :)

 

A Huszárfiú sokatok kedvence lett

Hotel Nemzeti, ahogy én látom

Sok mindent készítettünk a grafikával, pl. naplót, naptárat is

Régi grafikák új köntösben: Herlitz-cel közös munka

A Cukrászlány is kapott párt tavaly

2017 nagy újdonsága volt nálam az ékszer kollekcióm

Egyelőre nyakláncokat...

...és fülbevalókat készítünk

Az első 2018-as naptárak már augusztusban megérkeztek

A tavalyi év karácsonyi újítása a karácsonyi lap csomag...

...és a karácsonyfadíszek

 

 

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA