Amikor bementek egy áruházba október elején, és azt látjátok, hogy már most minden a karácsonyról szól – na akkor el tudjátok képzelni, hogy kb. milyen az én életem ebben az időszakban.

Míg ti azon ájuldoztok (tök érthetően), hogy miért kell már ilyenkor a karácsonyról szólnia mindennek, és még jó, hogy nem augusztus közepén teszik ki a csillogó díszeket, én addig azon „parázok”, hogy úúúristen, mindjárt itt a karácsony, és még ezt, meg ezt, meg még ezt is be kell szerezni / be kell csomagolni / meg kell oldani / el kell intézni... hogy az új kollégák megtalálásáról már ne is beszéljek.
A karácsonyi őrület október közepén kezdetét veszi nálam, beindul a nagyüzem. Sőt, igazából már augusztusban, amikor elkezdem előkészíteni a következő évi naptárakat. Októberben viszont már tényleg kb. minden a karácsonyról (oké, meg a szülinapokról ;-) szól. Lezajlik a gyártás, hegyekben állnak a lakásban és a Palomában a naplók, naptárak, noteszek, táskák, ékszerek. Persze ezt most ilyen könnyedén mondom, hogy lezajlik a gyártás - de azért ez általában nem olyan sima ügy. Mindig van valami nehézség – és természetesen mindig valami más, mint előző évben, csak hogy folyamatosan tanuljak. Az idei első megoldanadó problémában épp nyakig vagyok, nem is mesélem el. Szerencsére kb. minden megvan, amire vágyhatnak a kedves vásárlóim! Vannak a papír termékek, táskák, és az idei év nagy újdonsága: az ékszerek (csak szólok készült pár új darab). Válogathattok. Válogassatok!
Aztán itt van a fotózás, amit nagyon bírok. Az idei téli képek most elkészülnek, néhány új terméket már meg is mutattam facebookon, és a többi is jön szépen sorban. Közben tényleg karácsonyi, de legalábbis téli hangulatba kerültem, úgyhogy kicsit ki is billentett az október közepén beköszöntő indiányár. Ősszel mindig csinálunk egy pár napos kiruccanást, amikor kicsit ki tudok kapcsolni, együtt van a család, élvezzük a nyugalmat, feltöltődünk az év végi hajrára. Idén Esztergomban voltunk, a héten jöttünk meg, és most úgy érzem tele vagyok energiával: ide nekem a karácsonyi szezont!
Élvezzétek ti is az ősz csodás színeit, én meg „karácsonyozok”. Nálam évek óta a sárguló levelekhez valahogy hozzátartozik a karácsonyfadísz, meg az aranyos csillogás is. Fura egyveleg, de én bírom.

Az időm nagy részét vagy a nyomdában töltöm...

....vagy a műhelyek egyikében

...vagy futárt várok. Na de amikor megérkezik a csomag, teljes az izgalom :)

Közben itthon hegyekben állnak a dolgok

A végén elkészülnek a fotók az újdonságokról

És amikor csak tehetjük, megyünk kirándulni, ez a kikapcsolódási forma nekem ősszel tetszik a leginkább, imádom az őszi erdő színeit

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA