Valami olyan történt velem, amit csak a legmerészebb álmaimban reméltem. Mondjuk ott nagyon is! De ki ne álmodna sikerről?! Arról, hogy sokan ismerik, szeretik és becsülik a munkáját. Én vállalom – sokszor álmodoztam ilyesmiről.

Egyszer Fatima barátnőm Barcelonában, egy utcai árusnál látott olyan fülbevalót, amin az én grafikáim voltam. Amikor mesélte, majd megütött a guta! Hogy valaki az én munkáiból próbál hasznot húzni. De valahol mélyen – annyira mélyen, hogy senkinek nem is mondtam eddig – azért azt éreztem, hogy ez nem semmi. Zóra barátnőm azt mondta erre, hogy a legjobbakat másolják, és akkor azért kicsit büszke voltam magara.
Na, de most ennél sokkal jobb, nagyobb dolog történt velem: füzeteket készítettem a Herlitznek!!! Egészen pontosan a magyarországi Herlitz – ahol nagyon korrekt, nyitott és jófej emberek dolgoznak, öröm volt velük a munka – az én grafikáimmal készített füzeteket az iskolakezdésre. Van vonalas, négyzetrácsos, és sima füzet... szóval minden, ami egy sulis gyereknek kell. És minden féle papírüzletben lehet őket kapni, az egész országban.
Így már nemcsak az anyáknak, hanem a fiainak/lányaiknak is lehet rothaniko-s füzetük, akár több is. Mert azt én is belátom, hogy a naplóim, naptáraim, amik egyedi, kézműves, fűzött termékek, így aztán drágábbak is, nem feltétlenül gyermekkézbe valók. A Herlitz füzetek viszont éppen azok lesznek! Német márkához méltóan jó minőségű papírból készülnek, szépen nyomott a borítójuk, szóval büszkék lesznek rá a gyerekek a suliban – legalábbis remélem. Az áruktól pedig nem fognak szívinfarktust kapni a szülők akkor sem, ha a csemete az egész kollekcióra vágyik. Ráadásul, képzeljétek, ezek a füzetek is Magyarországon készülnek, ami külön öröm!

Azért még nekem is új a dolog. Fura érzés, hogy bemegyek egy papírboltba, és saját munkáimmal van tele egy egész polc – de óriási büszkeség is! Jó érzés már az is, hogy nem csak csúnya zöld borítójú, rossz minőségű füzetet lehet kapni, hanem némileg formáljuk a gyerekek ízlését. És hogy ebbe idén én is részt vehetek, hát az nagyon király érzés. Remélem, ti sem bánjátok, hogy szélesebb körben elérhetőek lesznek a termékeim, és hogy nemcsak magatoknak, hanem akár a gyerekeiteknek is bátran választhattok rothaniko-s füzetet. 
Keressétek a papírboltokban a DesignByRothAniko-s Herlitz füzetkollekciót! És persze gyertek hozzám is vásárolni, akár a webshopba (hamarosan feltöltöm a füzeteket), akár a Palomába! (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. az udvarban a félemeleten, nyitva: kedd, szerda, csütörtök: 11-19 óráig)
Na de akkor lássuk a választékot! (A szuper fotókat ismét Milutinovits Pankának köszönhetjük) 

A baglyos design nagy kedvencetek, fiúknak is simán ajánlom

Az őz a kislányok nagy kedvence

A macska az örök favorit

És végül, de nem utolsó sorban az én kedvenceim, a pandák, szintén fiúkhoz is passzoló minta

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA