Most szombaton (2017. 06. 03) Stylewalker Night! Az előző évekhez hasonlóan én is becsatlakozom ebbe a szuper kezdeményezésbe. De hogy mi is ez az esemény röviden? Ezen a napon az 5. kerületben, több design üzlet is hosszított nyitvatartással várja a designra éhes közönséget, így mi is 11-19 óráig leszünk nyitva szombaton. És hogy mivel várlak személy szerint én titeket? Ezen a napon debütál a vadiúj ÉKSZER kollekcióm! Részeletekért kattints!

 Szilvi már lázasan szerel napok óta, hogy ti is végre kezetekbe vehessétek a legújabb termékeimet, a DesignByRothAniko ékszereket. Ami biztos hogy lesznek fülbevalók, de ha nagyon ügyesek vagyunk, akkor nyakláncok is ;) Először itt vehetitek kézbe és vásárolhatjátok meg őket, de hamarosan felkerülnek majd a webshopba is.
És ez még nem minden!
Már 3 éves a Paloma, és én pedig kerek 2 éve vagyok ennek a közösségnek a tagja. 2014 május végén nyitotta meg hivatalosan kapuit az udvar közel negyven hazai tervező és kézműves "otthona". Szeretnénk ezt megünnepelni veletek, ezért a június 3-án, (a Stylewalker Night-tal egy időben) az első 100 Palomában vásárló (bármelyik szobában is vásároljon az illető) saját készítésű szerencsesütit kap!
Sőt!
Aki aznap vásárol a Palomában (2017. 06. 03.), azok között kisorsolunk két palomás tervezői csomagot igazán szuper termékekkel (benne lesznek képeslapok és zsebnotesz tőlem, de ezen felül sok minden más)! Figyeljétek az eseményt itt.
Szóval én azt mondom, szombaton ide gyertek, mert várunk titeket nagy-nagy szeretettel, és szuper újdonságokkal! Paloma, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16., nyitva: 11-19 óráig, engem a 6-os szobában találtok.

(Fotó: Kondoros Éva Katalin)

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA