Legyünk őszinték: ha egy nő azt látja/hallja/olvassa, hogy limited edition, azonnal felcsillan a szeme. Legyen szó tusfürdőről, ruháról, sminkcuccról vagy akár egy különleges joghurtról, tuti, hogy meg kell szerezni – de legalábbis csekkolni. Pedig sokszor a limited editon annyira limited, hogy nagyjából egymillió embernek van belőle. Vagy kettőmilliónak.
Amit most én mutatok nektek, abból viszont összesen 32 embernek lesz a világon! Sőt! Pont ugyanolyannal, mint a tied, csak még egy ember fog villogni.
Mit szóltok? Izgi, igaz?!


És ha még azt is elárulom, hogy ezen felül milyen sok-sok-sok jó tulajdonsága van a VADONATÚJ, CSERÉLHETŐ BELSEJŰ ÖRÖKNAPTÁRNAK (alias FILOFAX), még jobban lázba fogtok jönni, úgyhogy ide is teszek egy linket, ami egyenesen a naptárakhoz visz ;-)
Szóval!
Végre, végre, végre elkészült a várva várt cserélhető belsejű naptáram! Azért mondom, hogy végre, mert már jó sokan kerestétek az elmúlt években. Rengetegen kérdezték tőlem, hogy „Cserélhető belsejű is van?” (Amiről mindig az vicc jut eszembe, hogy ~Répatorta van?~) Eddig nem volt. De végül megszületett.
Valami újat akartam, mert már pár éve nem volt formai újítás határidőnapló fronton. És hát adta magát a dolog. Eszembe jutott, hogy szoktátok keresni, és most volt is pár ötletem ezzel kapcsolatban, amiket meg is valósítottam. Ezek:

Cérnafűzött

Itthon többnyire kapcsos filofaxok kaphatók – de én azokat nem annyira szeretem. Egyrészt nem bírom, ahogy lobognak benne a lapok, ráadásul vagy 3 cm-rel megnöveli a naptár méretét.
Külföldön viszont láttam már hasonló cérnafűzött megoldást, és ez nagyon megtetszett. A külső része tulajdonképpen olyan, mint egy füzetborító, a belseje pedig cérnafőzött. Nagyon szép és praktikus. És természetesen cserélhető a belseje.

Vonzó külső

A borító műbőr, jól bírja a strapát, klasszul érvényesül rajta a grafika, és nem utolsó sorban tartós (a pénztáraknál már jó bevált anyagot használtuk itt is).
A műbőr alatt egy vékony szivacsréteg is van, amitől jó tapintású, plasztikus lett a borító.
Gumival záródik! Tapasztalataim szerint ez nagyon sokan bírjátok. Szerintem is praktikus.
És ha kinyitjátok, akkor is elismerően fogtok bólogatni: van benne egy kártyatartó – névjegykártyatartó rész, ami ráadásul bőrből van. Ebbe a részbe a kártyákon kívül minden mást, pl. jegyzeteket, bérleteket, stb. is be tudtok dugni.
Toll! Igen, van benne tolltartó is, mert az elengedhetetlen egy filofaxnál. Egy kis bőr fülbe tudjátok beletenni, ami jó masszív és évekig bírja a strapát. Mondjuk ez a cél.

Vonzó belső

A belső részét igyekeztem legalább olyan klasszra csinálni, mint a külsejét.
A cserélhető naptár rész a jól bevált napi beosztású öröknaptár. Öt nyelvű – így külföldi barátoknak, rokonoknak, ne adj Isten főnöknek is szuper ajándék! (csak egy tipp ;-)
A belsőt ezután természetesen minden évben elkészítjük, meg tudjátok majd venni. A méret marad, hogy passzoljon a külső részbe. Amúgy biztosan lesznek még ezen is finomítások – nagyon várom a visszajelzéseket, hogy nektek mi tetszik benne, és mi az amin változtatnátok.

Ez mind szép és jó – de ami még jobbá varázsolja az egészet (szerintem), az az, hogy tényleg nagyon egyedi, kézműves termékről van szó. Összesen 32 db cserélhető belsejű naptár készült, 16 mintával. Szóval nem nagyon valószínű, hogy másnak is pont olyanja lesz idén, mint neked. Persze ha azt szeretnéd, hogy a legjobb barátnőddel, vagy a kedvenc tesóddal ugyanolyan naptárba jegyzeteljetek, akkor most még van lehetőség arra, hogy megvegyetek két egyformát.

Akár ez a cél, akár nem, érdemes megnézni ezeket az egyedi szépségeket! Ha pedig valamelyik megtetszik nektek, és megveszitek, nagyon várom a visszajelzéseiteket! Biztos, hogy jövőre egy kicsit más lesz, még jobban fog igazodni a ti igényeitekhez.

Gyertek, nézelődjetek, és legyetek a 32 szerencsés között! ;-)

A webshopban éjjel-nappal meg tudjátok venni, és a Palomában is megtalálható már (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. nyitvatartás: kedd, szerda, csütörtök 11 és 19 között). Sőt az össes idei karácsonyi vásárban ott lesznek velem, amíg a készlet tart!

Amikor megkaptam a nyomdából a nyersanyagot, iszonyú izgatott lettem!

A "bűvös" tolltartó és a gumipánt, sokatok kívánsága volt

Budapest örök kedvencem: Bringás és Royal

A két ikon: Astoria és Dohány utca

A Hónapok sorozatból a két Április, a szíves lány és a szarvas lány

A ti favoritotok a szeptemberi piros kalapos lány, az enyém pedig a nyulas lány

Készült pár téli hangulatú borító is, a korcsolyázó és a rolleres

 

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA