Év elején egy barátom megkérdezte mik a treveim 2017-re? Többek között elmondtam neki, hogy ezer éve nem volt kiállításom, és szeretném hogy idén már legyen. Kérdezte hogy hol tervezek kiállítani? Mondtam fogalmam nincs, de biztos az élet hoz majd valamit ez ügyben. Egy hét múlva kaptam  egy emailt a MoM Kultúrális Központtól....

Az idén nem sok bejegyzéssel villoghatok, ez tény. Annyira eseménydús volt a tél vége és a tavasz, hogy magam is meglepődtem! Jellemzően ez az időszak nálam pihenéssel, tervezéssel telik. Ehhez képest februárban még „iskolába” is jártam, hiszen az életfogytig való tanulás mindig is menő! Komolyra fordítva a szót, az elmúlt hónapokban tényleg nem sok szabadidőm volt, így a blogolni sem tudtam. De most újra itt, és megosztom veletek a képzésen szerzett élményeimet. Na és egy újdonságot is belengetek, persze csak a végén ;)

Legalábbis Shakespeare szerint. Igaz, én erről egy jó ideig nem is tudtam – lévén, hogy vidéken nőttem fel, és a színház nem annyira volt jelen az életünkben. Nálunk ugyanis nem volt színház. Meg színházba járás sem nagyon. Persze, jöttek a Műv’ Házba társulatok, bemutattak darabokat, megnéztük, tapsoltunk, de ez azért mégsem ugyanaz, mint elmenni mondjuk a Katonába.


Régen posztoltam, mert rengetegen munkám van mostanság, pl. a kokárdákkal, amikből jóóó sokan rendeltetek, köszönöm! Arra gondoltam - főleg mert roppant kíváncsi vagyok - hogy, ha már ennyi embernek lesz DesignByRothAniko-s kokárdája, akkor mutassuk meg a többieknek is! Szóval én azt mondom JÁTSZUNK!

2017. március 12-én vasárnap Wamp a Millenárison. Én ott leszek, gyertek ti is! ;)

Olvastad már?

rothaniko banner

Archívum

Powered by mod LCA