Csomószor néznek rám irigykedve az emberek, hogy nekem milyen jó dolgom van, hogy nem egy fix munkahelyen dolgozom. Néha az gondolom, hogy tényleg, Anikó, te aztán a szerencse fia (lánya) vagy, és elégedetten hátradőlök. Máskor meg zsigerből cáfolom az összes erre vonatkozó állítást.
Hangulatfüggő. Aztán valamelyik nap – „munkaidőben” – elmentem ebédelni a Semmi Extrába, csak úgy spontán, mert nem volt itthon semmi kaja. És akkor azt éreztem, hogy azért nekem tényleg nincs olyan rossz dolgom, és egy kicsit jobban el is gondolkodtam ezen. Annyira, hogy pontokba szedtem a pro és kontra érveket. Kattins!

Most vasárnap (2017. 06. 18.) Wamp, az Erzsébet téren, 11-19 óráig várlak titeket! Csak ékszereket viszek, úgy vigyázzatok! ;)

Nem vagyok az a nagy szülinapünneplős fajta. Akkor is egyre öregebbek leszünk, ha nem ünnepeljük ;) De vannak kivételek. Például a fiam születésnapja. Egyértelmű, hogy annak meg kell adni a módját. És most van egy másik apropó is: májusban 1 éves lett a webshopom!!!

 Most szombaton (2017. 06. 03) Stylewalker Night! Az előző évekhez hasonlóan én is becsatlakozom ebbe a szuper kezdeményezésbe. De hogy mi is ez az esemény röviden? Ezen a napon az 5. kerületben, több design üzlet is hosszított nyitvatartással várja a designra éhes közönséget, így mi is 11-19 óráig leszünk nyitva szombaton. És hogy mivel várlak személy szerint én titeket? Ezen a napon debütál a vadiúj ÉKSZER kollekcióm! Részeletekért kattints!

Most vasárnap (2017. 05. 28.) Wamp, az Erzsébet téren, 11-19 óráig várlak titeket! Gyereknapi előtt vagy után, kiváló program a családnak ;)

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA