Magyar nemzeti hip-hop rap-et... jut eszembe legelőször. Tudom nem ennek kéne elsőre beugrania. Hanem annak, hogy Szabadság, egyenlőség, testvériség. Meg hogy 12 pont. Forradalom. És persze a kokárda. Az mondjuk eszembe jut, az igaz! A kokárdáról meg a Huszárlány és a Huszárfiú születése.

Jesszus, hogy utáltam ezt a mondást! Most meg... egyik nap azon kaptam magam, hogy ezt mondogatom magamnak. És ami még durvább: komolyan is gondolom. Az idén legalábbis tuti így van.
Mire egyet pislantottam, és egy cseppet kifújtam magam a karácsonyi vásárok után, már január közepe volt. A második pillantás pedig már a február. Per pillanat már a tavaszi vásárra készülök az Allee-ban, ami április elején zár majd. Na ugye hogy itt a nyár?! Hogy hogyan lesz tovább, azt nem tudom. De tervem azért van.

Későn kapcsolók, halogatók, elfoglaltak, figyelem! Eljött a ti időtök! Most 50% kedvezménnyel vehettek csodás 2018-as DesignByRothAniko határidőnaplókat 2018. február 8-tól, amíg a készlet tart. A még elérhető választékot a webshopban és a Palomában (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16.) is megnézhetitek. Az akciós árak mindkét helyen érvényesek. Vegyétek, vigyétek őket!

De még mennyire! Egy csomó szuper dolog történt, szakmai és magánéleti szempontból is. Bár most egy kicsit nehezen lelkesedem, mert épp a szokásos január eleji fáradtság uralkodik rajtam... de a pozitív dolgokat mindig jó felidézni, ezért – kicsit terápiás jelleggel – meg is írom, hogy hogyan alakult a 2017-es évem.

Hiánypótló infó, mert többen kérdeztétek melyik vásárban vagyok megtalálható. Tehát: a Vörösmaty téri karácsonyi vásárban minden nap 10-20 óráig (péntek-szombaton 21 óráig), egészen december 29-ig. Az Alle-ban minden nap 10-21 óráig (vasárnap 20 óráig), december 31-ig (aznap csak 14 óráig leszünk nyitva).
Idén már több vásár nem fért bele, így Wampon ne keressetek. Várok mindenkit szeretettel!

Olvastad már?

Archívum

Powered by mod LCA