Legalábbis Shakespeare szerint. Igaz, én erről egy jó ideig nem is tudtam – lévén, hogy vidéken nőttem fel, és a színház nem annyira volt jelen az életünkben. Nálunk ugyanis nem volt színház. Meg színházba járás sem nagyon. Persze, jöttek a Műv’ Házba társulatok, bemutattak darabokat, megnéztük, tapsoltunk, de ez azért mégsem ugyanaz, mint elmenni mondjuk a Katonába.


Régen posztoltam, mert rengetegen munkám van mostanság, pl. a kokárdákkal, amikből jóóó sokan rendeltetek, köszönöm! Arra gondoltam - főleg mert roppant kíváncsi vagyok - hogy, ha már ennyi embernek lesz DesignByRothAniko-s kokárdája, akkor mutassuk meg a többieknek is! Szóval én azt mondom JÁTSZUNK!

2017. március 12-én vasárnap Wamp a Millenárison. Én ott leszek, gyertek ti is! ;)

Mától, a készlet erejéig 30% kedvezménnyel tudtok vásárolni tőlem határidőnaplót. Magyar design, kézműves kivitel minden egyes darab.
Gyere és nézz körbe a webshopomban, KATT IDE! Vagy látogasd meg a bemutatótermemet a Palomában (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16., nyitvatartás: kedd, szerda, csütörtök: 11-19 óráig)!


Minden év úgy indul, hogy rengeteg tervem van. Meg vágyam. Ezt is olyan jó lenne, meg azt is olyan jó lenne... ezerféle ötlet forog a fejemben folyamatosan. Aztán jön a Józan eszem, aki azt mondja, hogy tessék szépen lenyugodni, kiválasztani néhányat az ötletek közül, és azokat megvalósítani. Végigvinni az elejétől a végéig, ahogyan azt kell.

Olvastad már?

rothaniko banner

Archívum

Powered by mod LCA